Viktigt med fräscha händer 

Viktigt med fräscha händer 

Lite Tips för er som tar hand om era händer & naglar. Om just du som läser och inte tar hand naglarna vill säga nagelbanden då borde du absolut prova på den här olijan. Den är smidig, lätt att ha med sig & oljan rinner inte. Det finns ingen undan flykt. Det är i en perfekt tub som ett läppglans ungefär. Du vrider på änden tills oljan lägger sig ett lagom lager i pensel. Därefter penslar man på nagelbanden & masserar in oljan på nageln. (Du behöver inte massera ut den om du inte vill) men ja rekommenderar att göra det för att få ut olja på hela nageln. Min favorit olja som jag vill dela med mig av. Finns i fler olika dofter , du hittat oljorna här glöm inte eran Rabattkod: BLOGG10   

 Händer för mig är en viktigt prio, fräscha händer, nagelband förklarar hur en person är.

Självklart kan man vara lite torr om händerna beroende om man är uttorkad , biter & river på nagelband osv. Men försök sluta med det & ta hand om händerna. 

Om du inte vill eller inte ens försöker ta då en funderare på var du är med händerna på dagarna. En dag på stan, tunnelbanan, offentliga toaletter osv. Snusko bakterier.. 

Sprita, olja & smörj in!!!! Köp den nu, men glöm ej rabattkoden : BLOGG10

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: