Min skatt 

Min skatt 

  

Våran lilla skatt är pigg & glad igen. Så glad att de inte var ett ormbett hon fick när vi var på landet. Det blev ilfart till Djurakuten som ligger i Bagarmossen i Sthlm. Det var en lång natt där men tillslut fick vi veta att det var en kraftig allergi reaktion av någonting ute. Vilken lättnad det var. Så orolig & ledsen som jag var går inte att beskriva. Var någorlunda lugn när vi var på Djurakuten men att se sin lilla prinsessa svulla i ansiktet så mkt & kräkas 0 stopp var så jobbigt. Man vet inte riktigt vad men Antingen, getingar, brännäslor eller något annat som finns ute. Men så skönt att det inte var ett ormbett för då hade hon varit fruktansvärt hemskt! 

Veterinären berättade för oss att man ska ha lite extra koll nu i sommar för det har varit mycket ormar & rävar som inte är så snälla mot djuren. Så ha  bra uppsikt om du är i skogen, på landet eller ängen med vovvisen , låt även katterna sova inne på nätterna. & ta in de små kaninerna.  

    

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: