Fylla på energin

Fylla på energin

Hej Mina härliga läsare! Hoppas eran sommar varit toppen hittills till och från. Just nu har jag semester & det är kanon härligt. Även om dagarna svajat så har det varit fullt upp med spontan grejer. Det är super roligt att dagarna har nyttjas på bästa sätt med bla familj ,vänner, solning, träning , mys med vovven & shopping. Igår var det plåtning för ett klädmärke , det var super kul & ännu roligare var att vi hann plåta allt innan regnet kom.

Bilder kommer senare från plåningen

Innan photoshooten ville jag inte äta en alldeles för stor måltid så drack en perfekt protein/slim shake innan plåtningen igår. Magen svullnar inte upp & man får inte den där jobbiga mättnads känslan utan jag blir mätt och ändå känner jag mig fräsch efteråt. Behövde fylla på med näring & energi för att vara på glatt & piggt humör hela dagen. The white one proteinet rekommenderar jag dig om du vill ha ett fräscht & gott protein. Chokladsmaken står just nu på första plats. Köp produkterna här. 

prwhte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: