Familjedagar och egen glass

Familjedagar och egen glass

Värmen kom iaf denna efter middag lite blåsigt men det är väl inte hela världen? Eller? Läppglans hår på läpparna gör iaf något haha. Att man inte lär sig att sätta upp håret.. 

 Haft tre super mysiga dagar tillsammans med mina älskade små syskon som sov över hemma hos oss. Den andra natten sov även älskade mamma kvar. Blev lite shopping inne på forum, middag på en jätte mysigt ställe .  Därefter hem  på te och film mys. Idag blev det massor av häng med familjen innan dom skulle åka hem, Det är vetkligen super mysig med bara familjetid . <3 

PROVA DETTA! ===>>

 gjorde även nyttig glass till mina prinsessor,  bara ren färsk  Melon som jag fixade ner och fryste in så det blev isglass. Mycket bättre en läsk och godis. Perfekt att ge barnen när det är varmt och dom är sugna på glass. Även jag själv äter dessa nyttiga glassar. Vatten och citron är med super god. 

    Saknar älsklingarna redan <333 sover gärna någon mer natt i soffan så dom kan sova gott i sängen hemma hos oss , även mini älskar att dom är här. 

Har ni tips på någon bra & nyttig glass man kan göra själv? 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: