Lördagens härliga träningspass

Lördagens härliga träningspass

Sådärdå , då har man svettas ut ordentligt på gymmet idag. Jäklar vad det var skönt att träna idag igen, peppad och en otroligt bra energi. 

Det blev 60 min på Crosstrainen & blev av med 700 kalorier. Svettades galet mycket, hade bra flås , varierade mellan 25 & 30 i tyngd.  Körde på 10-15 % uppför. 

Därefter blev de olika magövningar , med pilatesbollen, vikt Boll , magövningar när jag hänger från stång. Därefter en väldigt lång stretch. Så himla  skönt att ha tränat så effektivt den här veckan, love it även känslan i kroppen känns så färsch.     Helt slut i kroppen men pigg och glad i knoppen, ikväll väntas roligheter för det är ju lördag!  Men först duscha & få i mig raw Cacao / banan smoothie efter träningen. Man får inte glömma bort att fylla på batterierna , även dricka mycket vatten är viktigt när man svettas ut så mycket.  

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: