Söndag förmiddag 

Söndag förmiddag 

Hej på er allesammans! <3 

Redan söndag, vad är det här. Nu får tiden sluta att springa så fort iväg. Vaknade upp denna morgon med en sån jäkla träningsvärk .. Har kört hård träning hela denna vecka & helg. Det känns riktigt bra att ha kört såna bra träningspass den här veckan. Men idag kom träningsvärken i benen, efter ett hårt pass igår. På kvällen igår tog vi våra snygga cyklar & cyklade in till honstull där vi träffade lite vänner en stund sen  cyklade vi hem igen efter de. Det tog rättså bra på benen haha. Alla dessa uppförabackar med en damtralla love it! Däremot jäklar vad man kommer framåt fort på dessa pinglor. Trampa några ggr sen rullar man hur långt som helst.  Första gången min pingla är i Sthlm , härdan efter kommer jag ta mig fram så ofta det går på cykel. Så himla smidigt, skönt & även bra för kroppen. 

      Idag söndag ska jag relaxa så mycket det bara går, no stress for me. Blir en skön promenad om en stund sen har jag lite jobb att göra. Blir nog eventuellt en härlig cykel runda sen. 

  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: