Back to Work 

Back to Work 

Då är det dags för verkligenheten igen, att gå upp tidigt fast i försig så är det inget ovanligt för mig. Så somsemester till vardagen så är jag offtast uppe väldigt tidigt även ner jag är ledig. Tycker om att starta dagen tidigt på morgon kvisten så man har en lång dag framför sig. Men nu blir det att planera in träningen antingen innan jobbet eller efter, äta var tredje timme jobba på som innan semestern men sätta gasen i botten ännu mer. Ska spendera massor av tid med mina nära och kära så fort Jag är ledig. Ta vara på varenda dag, se saker & ting  possitivt , släppa allt negativa och fokusera på mig själv.  Känns ändå rättså bra att komma igång med den riktiga vardagen , jobb, ha rutiner och planera veckorna i god tid. Under semestertiderna tar iaf Jag offtast dagarna som de kommer & beroende på väder.

Startade dagen med en bra frukost som jag står mig bra på så jag klarar första arbetsdagen utan att bli trött. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: