Försök att tänka positivt 

Försök att tänka positivt 

 Ett inlägg som inte är sig ligt av Mig, men ibland måste man ändra på det också. Likaså Om jag skulle säga att dagarna alltid är frid & fröjd så skulle de vara en lögn. Det är mänskligt att vara besviken & ledsen över något ibland. Är mesta dels väldigt lycklig och glad men ibland är inte alltid dagarna som man önskat. 

Just nu känner jag mig verkligen besviken , jag blir orolig & ledsen på hur man kan bete sig sådär. Jag är verkligen inte den som tycker om att få ut mina känslor såhär , men just nu vill jag bara skriva av mig. Jag är Riktigt besviken. Vill inte gå in på detaljer. Tyvärr blev jag mer känslomässigt än jag trodde . 

Think positive not negative, självklart ska jag le och vara glad åt de fantastiska som finns runt omkring mig & släppa de som får mig att bli negativ & ledsen. <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: