Lycka denna morgon 

Lycka denna morgon 

  Hej mina fantastiska läsare !
Nu kommer jag skryta lite smått över hur underbar min älskade kille är. Men de får ni ta, jag är så otroligt lycklig lottat att han är min. I morse väckte han mig 04.40 med en godmorgon puss & min morgonrock i högra handen. Frukosten är klar älskling säger han, chock och åter chock, kollade på klockan och var lite små borta. Kunde inte riktigt förstå att det var Sant. Han är en romantiker men 04.40 på hans lediga dag ställer han klockan för att han vet att jag åker 06.00 hemifrån. Så lycklig och glad och önskade att det fortfarande var i morse, att sitta där mitt i natten tidig morgon tillsammans med en kopp kaffe , frukost , morgonrock och lugn mysig tillsammans var helt fantastikt! Han hade även rastat våran lilla tjej så jag inte behövde göra de. Överlycklig tjej!  

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: