En bra tränings vecka 

En bra tränings vecka 

Tänk vad nya skor & träningskläder kan göra skillnad med att öka motivationen. Förra veckan var det både cardio & hårda gympass 6 ggr den veckan.  Blev väldigt snabb i benen med de nya skorna haha. Syndes gjorde jag också! Neonguld är så snyggt , klart man ska ha lite färg på gymmet! 

Har rejäl träningsverk efter veckans alla pass , både i benen , rumpan , bröst & axlar. Ja jag kan säga att jag är öm i de flesta muskelgrupperna . Igår söndag blev de ett skön promenad för att bara röra på sig på min vilo dag. 

 Men idag blev de denna veckans första pass och det blev en grymt bra workout pass med bästa razmus.  

Dagens outfit på gymmet ! ==>> 
#nike #bettetbodies #nordicwellness #hm #energyarmorsweden 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: