L a z y  m o r n i n g

L a z y  m o r n i n g

God förmiddag mina kära läsare & såklart kära blogg som jag inte lagt så mycket tid på förra året.. Så dåligt av mig men har varit så himla mycket med jobb mina långdragna förkylningar  , lunginflammationen & bihåleinflammation som kom på samma gång. Tur i oturen, det var helt värdelöst faktiskt! Lite hosta på kvällarna fortfarande & snuva men de kan sitta i efter bihåleinflamationen. Men snart är de över . Tränar som vanligt & jobbat som vanligt så mig går det ingen nöd på. 

Men hur som helst , nu ska de bli en förbättring på skrivandet annars får ni skälla på mig med snälla ord. Dags att börja inlägga här 1-2 ggr om dagen igen. Förut gick det av farten men så ska det bli igen. 

Kan börja med att visa upp mins super snygga underkläder från Calvin klien , alla typ har sån i know. Men jag gillar den sjukt mycket ändå! Den är ny för mig så denna mys topp är en ny gose favorit i lådan (efter min älsklings sjal som jag fick av min älskling i julklapp)   

 Måndags grillen bestod av proteinpankakor , juice & kaffe snart redo för en skön måndags promenad för att kicka igång dagen med friskluft, sen iväg och fixa lite saker inför nästa helg då mitt firande ska vara. Längtar så mycket! Sen återstår det att se vad som sker på dagen , eventuellt träffa Agnes & Emma en Stund sen ikväll väntas träning på gymmet! 

 It’s Monday don’t forget to be awesome // Paulina <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: