Höstkvällar som dessa

Höstkvällar som dessa

Visst är det skönt med fredag?! Så fantastiskt skönt, känns bra med fredag just idag. Har blivit en hel del jobb denna vecka med fantastiskt rara kunder. Det har även blivit en del vila efter jobbet eftersom jag fortfarande varit lite krasslig  bra länge.. Men nu känner jag verkligen att jag börjar bli bra igen. Så tummen upp på det & hoppas på att träningen kan påbörjas snart igen. Sååå taggad!! 

Känner verkligen mig så glad att salongen är i vas nu, nu kan nu besöka mig där i veckorna. Kom in ta en kaffe med mig eller boka upp er på en skön avkopplande behandling. Kolla in Carino Stockholm på Facebook eller instagram så har ni mer information om våran mysiga klinik belägen i mysiga gamla stan i Sthlm city.

Jo, Vad gör man en fredag som denna? Jo jag föreslår ett glass rött, en höstig köttgryta , tända ljus & film! Känns som en riktig mys fredag va? Det kommer min fredagskväll bestå av med min älskade sambo & vovve. Ha en dunder mysig fredag allesammans, nu ska jag njuta av min pojkvännens goda middag. 

Puss och kram 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: