Leverans 

Leverans 

Nu har jag fått påfyllning av dessa fantastiska produkter från moronda. 

rapid fuel som jag har under mina träningspass som ger mig mer så mycket energi under ett träningspass & efter träningen. Den är väldigt lätt drucken & smakar väldigt fräscht! Rekommenderar stark. Köp den här RAPID FUEL!

Morinda Core Max Max dricker jag varje morgon till frukost som hjälper mig att ha en bra God ämnesomsättning, att hjälp mig att motverka trötthet och utmattning nu på hösten som jag brukar få. Normal funktion av kroppens naturliga försvar & stress. 

-Den innehåller kraftfulla formula med 200 mg iridoider per 100 ml. Bla noni, oliver, blåbär, körsbärskornell.  Denna typ av körsbär innehåller naturligt vitamin C. Morinda core Max 

Nu i denna leverns vart jag även glatt överraskad när jag fick deras nya produkter som heter Morinda CORE Skin A.G.E. Therapy Gel som är en produkt för att skydda huden mot de skadliga effekterna av AGEs (glykering). Denna smidiga, vattenbaserade gelén med karnosin och havrekärnextrakt, tillsammans med Morindas välkända ingredienser noni, körsbärskornell, blåbär, tranbär och olivbladextrakt mfl. Den ska får mig att känna yngre längre, samtidigt som du lugnar och mjukgör huden. Det ska bli riktigt roligt att prova något nytt.

Prova dessa grymma grymma produkter ni också. 

Puss & kram 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: