Kvälls promenad i snön 

Kvälls promenad i snön 

Efter en härlig helg med bl.a. Myskväll, shopping rundor på stan & besök av Sophia från Örebro lördag-söndag blev de en skön kvälls promenad med min älskling.

 Har blivit en del klädshopping till både mig & älskade vovven. Ny fin vinter jacka till henne, god mat från woonderbo & bl.a. Hugo & celina chips som hon verkligen tyckte så mkt om. Till mig lite polotröjor, andra fina tröjor  strumpbyxor  osv. 

Efter en timmes promenad nu med razmus blir de snart 9 film, med mango, jordgubbar & detox te. Efter filmen ikväll blir det att lägga mig tidigt för att komma upp tidigt i morgon bitti för en morgonpromenad innan jobbet. 

Ha en super mysig kväll allesammans. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: