Magiska resultatet 

Magiska resultatet 

FÖR / EFTER BIlD PÅ DEN MAGISKA FÖRÄNDRINGEN. 


Jag är så otroligt nöjd över det fina magiska resultatet som min nya fina frisör Sofie fixade. Från att ha min egna hårfärg sen långtid tillbaka med en lätt ombre nertill så kände jag att jag behövde göra något nytt. Så det fick bli en mustig höst/vinterfärg som jag bara älskar så mycket. Mitt hår ser så friskt ut nu, mycket fylligare & så mkt mer livligt ut. Man skulle kunna tro att det är utfyllnad i också men det är det inte. Utan efter den fantastiska förändringen blev håret så friskt & fint. 

– Jo Trots min allergi för hårfärg så ville jag göra mig fin i håret & jag kunde få bli det utan dessa jobbiga reaktioner jag alltid har fått tidigare. 

Hon jobbade med produkter som är fria från allergiframkallande pPD/pTD som är ett ämne jag är jätte känslig för. Sen gäller det att jobba med försiktighet & ändå inte lägga ner i hårbotten för säkerhetsskull ändå. Kan säga att detta är första gången jag får sådana fina resultat efter hårfärg. Jag mår bra & har inte behövt ta mina starka allergimediciner & medlet jag alltid fått sova med i håret mer än 1 vecka har jag inte tagit heller. 

Du hittar Sofie på fina salongen Studioribbing som ligger på Torsgatan 57 i Sthlm. Även där kan du få super fina fransar av fina Josephine Ribbing som har startat upp salongen på st Eriksplan. 

Puss & kram ha en underbar söndag allesammans. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: