Åter fått tillbaka min energi och motivation

Åter fått tillbaka min energi och motivation

Morgonrutinerna är åter tillbaka, jag mår som fisken i vattnet. Jag har åter fått min motivation för morgonträningen. Tre veckor tillbaka till nu så har mitt mitt schema med träning sätt ut så 

Måndag – träning innan jobb

Tisdag- vila

onsdag – promenad utomhus eller vila

Torsdag – träning innan jobb

Fredag – träning innan jobb

Lördag – morgonträning innan helgens aktiviter.

Söndag – morgonträning innan söndagens planer.Jag mår så bra när jag tränar. Vissa dagar går det bättre än andra på gymmet. Men jag tar mig dit och presterar det bästa. Jag har ännu inte satt några jätte höga mål än att jag vill vara välmående, känna mig fräsch i kroppen. Jag är inte stenhård med maten, jag äter lite det jag känner för. Jag älskar mat & goda frukostar. Även att ha mysiga lördagskvällar med godis (polly) är ett måste haha.såklart tänker jag  på att inte äta allt för mycket pasta, bröd och sånt men jag får absolut inte panik om de blir att jag äter en brödbit eftersom att jag håller igång kroppen med träning. 

Jag tränar mesta dels tillsammans med min fina vän Madde, vi pushar varandra till att prestera & ta i mer om energin börjar ta slut eller att syrebristen dyker upp under träningen. Vi tränar så bra tillsammans & det är så sjukt jäkla roligt att ha en träningskompis, min bästa kompis.  

Vad får jag all min energi i från? Ja det undrar jag också ibland.. Från att vara några månader sen hade jag Ingen energi för aktivitet. Jag blev sjuk hela tiden. Räckte med att jag tog en aktiv pw & jag låg sjuk dagen efter. Men nu jäklar, är jag kry, allert, försöker stressa mindre. Äter vitaminer. Även under träningspasset håller Rapid fuel mig på en bra balans & mycket vatten.

 puss & kram på er! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: