JUST DO IT

JUST DO IT

                        Skönt med helg,

Härliga underbara helg är nu här igen, herre min skapare vad dagarna springer förbi. Redan helg, men kan säga att denna fredag längtar jag extra mycket till helg och ledighet. Det har inte varit en jobbig vecka på något sätt, men ändå känner jag mig behov utav lite ledighet. Ska bli skönt med 2 dagars ledigt och få göra det jag vill utan att ha planering & måsten. 

Men åter tillbaka till min fredag, jag kickade igång denna dag med en tidig morgon på gymmet med min fina vän Madde. Jäklar så skönt det är med morgonträning. Kroppen kommer verkligen igång & energin är på högvarv. Det blev ett lugnare cardiopass med lite överkropp (styrka). Kan säga att det behövdes verkligen.. Ett betydligt lugnare pass men ett effektivt träningspass..

Det behöver eftersom gårdagens pass var ett sjuk grymt ben & stuss pass. Kan poängtera att vi har svårt att gå efter gårdagens benpass haha! Inte de snabbaste tjejerna i stan idag. Att gå i trappor är en smärta för sig..  Sen blev det fullfart mot jobbet där jag skulle hinna fixa mig och fräscha till mig innan dagens alla kunder.

Fredagskvällen blir bara lugn & skön med fredagsmys. Har kund till sen eftermiddag så behöver bara komma hem & slappa. Blir en god matbit, inspirations kikade på nätet & movie! 

3 små fredagstips, 

bygg upp din inre motivation till de saker du vill uppnå

-Viljan att träna, jobba eller skapa mågot måste komma inifrån dig själv

– Besegra motivationsfienderna genom att peppa dig själv. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: