Kaffe i lugnet

Kaffe i lugnet

Hemma i vårat underbara hem kan man mysa i flera timmar och bara mysa runt. Har dock svårt att ligga kvar i sängen allt för länge. Men jag myser gärna runt i hemmet. Sitter ex på en mysig plats & dricker kaffet & njuter av lugnet med min lilla familj. Idag försökte jag sova ut så tvingade mig idag att ligga kvar i sängen och sträcka på mig lite längre än vanligt. Ingen klocka var ställd men ändå vaknar jag vi halv 7 – 7 tiden. Jag tvingade mig att ligga kvar till ca 9 iaf. Blev mys & gos med  min lilla familj. 

Därefter upp och hoppa på med morgonrocken, sätta på kaffekokaren & små plocka lite hemma. Sen på med träningskläder för stt sen gå ut med mini medan kaffet kokat klart. När vi kom in efter en liten runda i kylan blev de mys frukost med razmus innan vi tog oss till gymmet & körde ett skönt rygg / armpass. 

Även denna söndag har vi shoppat, jag jag shoppat super duper snygga träningsskor!! Yeeey så lycklig, dom är grå vita & sjukt snygga. Kommer lägga ut bilder på skorna senare. 

Nu är det fullgång med renoveringsprojekt i köket. Dock håller jag mig i från det donar med lite annat(som att blogga lite) . Ska strax hänga sista tvätten sen kvällsfika till film & somna i mitt hjärtans knä. Ett perfekt & mysigt avslut på söndagen.

Några inspirations bilder vi har till köket,

Puss & kram paulina 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: