Min underbara födelsedag

Min underbara födelsedag

Jag är så LYCKLIG att jag nästan spricker utav glädje ?? jag är både rörd & så lycklig! Min födelsedag blev bättre än Bäst! Jag är verkligen evigt tacksam att jag har er alla i mitt liv. Min fina älskade familj, min älskade pojkvän & underbaraste vännerna!

Jag kan inte vara mer lycklig än vad jag redan är ?? sån kärlek & glädje ni ge mig går inte att förklara. Det bästa utav allt är också att ha familjen samlad.

Min födelsedag började på bästa bästa sätt, min pojkvän & såklart våran lilla mini började min dag med frukost på sängen, paket, blommor och underbar sång?

Därefter kom kära familjen på en underbar dunder brunch och även då blev jag så fint firad. Jag har fått så OTROLIGT mycket fina presenter, blommor & kärlek (kände mig som en prinsessa & blev bortskämd hela långa dagen ) på kvällen kom fina vännerna & då fortsatte firandet med paket, blommor & en perfekt födelsedagsfest! ?????

Bilder från lördagen & alla underbara presenter nedan.

Värdens bästa presenter har jag fått, bl.a. sats kort på favorit gymmet i 12 månader, en ny dröm bebis till Väsk-samlingen , magiska smycken, en plattång( med borste) glas, vin , blommor kort & sååå mycket annat fint!

Tänk att jag fick SATS kort i ett helt år igen utav min älskade familj & pojkvän. Jag är så himla lycklig.fick en dröm väska utav min älskade pojkvän som en morgon present, väskan är i från Rebecca Minkoff. Även blommor och ett jätte fint kort. TACK älskade ni för att ni gjorde min födelsedag till den BÄSTA! Även så mycket kärlek till vänner som inte kunde medverka & tack alla andra som grattat mig ❤️ kram & kärlek en lyckligPaulina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: