Baby mässa

Baby mässa

Hej kära, länge sen nu.. sist var det i januari 🙂

Men nu är det dags att det ska bli ändring på det. Börjar med att berätta om denna dag. I morse vaknade jag skapligt kom ut på en skön promenad innan dagens planer. Drack kaffe medan jag förberedde mig för att möta upp bästa Ellinor , hennes mamma Åsa & Filippa för underbarababy mässan.

Mässan var väldigt liten men ändå så väldigt mysig. Vi gick & provade olika vagnar åt ellies lilla knodd som är bf i augusti. Så mysigt! Vill köpa allt till lilla bebisen. Längtar tills jag får vara barnvakt åt dig.

Efter mässan blev det en god lunch med hjärtat & hennes familj på vapiano.

Blev då självklart min favorit pizza, kände att jag fick unna mig det idag.

En helt perfekt & mysig dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: