Att boka semester

Att boka semester

Sommarsemester att planera & boka in går väl sådär för oss..

MEN.. vi ska boka men frågan är när vi kommer till Skott med det, vi skulle bokat redan för flera veckor sen men tiden bara springer iväg. Är det inte jobb som kommer ivägen är det andra saker som gör att dagarna bara springer förbi. Så det lär väl bli en riktigt tajt sista minuten bokning för oss.

När det gäller solsemester för oss är det en del önskemål som är ett stort MÅSTE, vi båda är två personer som är ganska kräsna med hur hotellet ska se ut, hur rummen ska vara, måste med pool & det ska ligga precis vid stranden. Så det är inte bara att hitta något sådär pang bom. Men det kommer vi att göra eftersom vi alltid varit SÅ himla nöjda med våra tidigare resemål.

Frågan & funderingen är bara vart vi ska åka denna sommar, blir det Spanien, Grekland eller Italien denna gång? Det är frågan..

Jag är nästan lite sugen på att åka till mitt favorit paradis, Grekland. Världens bästa semesterställe, människorna är så trevliga , bland den godaste maten jag vet finns i Grekland, stränderna & ja allt är magiskt där. Men är också lite små sugen på att åka någon annanstans, någon plats vi inte varit på & upptäcka en ny matupplevelse, nya stränder osv.

Puss & kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: